We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

't licht zien!

Omdat we allemaal licht nodig hebben tijdens deze donkere dagen… Hier een warme uitnodiging om mee te doen aan ‘t Licht zien - Voir la lumière.

 

Samen met alle andere Brusselse gemeenten neemt ook Evere deel aan 't Licht zien/Voir la lumière. Jullie ook?

Via deze link vinden jullie een mooi vormgegeven, tweetalige brochure met daarin 15 tips voor knutselwerkjes rond het thema “licht”, spelend met schaduw, transparantie, kleur, contrast...

De voorstellen vragen geen speciaal materiaal en zijn toegankelijk voor iedereen. Allemaal zetten ze op weg om op een creatieve manier een lichtspel te maken.

Het boekje kadert in een grootschalig project dat Brussel in deze donkere tijden wil verlichten.

We moedigen iedereen aan om aan het knutselen te slaan en zijn zelfgemaakte lichtcreatie voor zijn raam te plaatsen.

En dat ten laatste op 21 december, het hoogtepunt van het project: op deze kortste en donkerste dag van het jaar, tussen 17u en 22u, zullen alle Brusselaars hun stad verlichten met hun knutselwerkjes!

We zijn erg benieuwd naar jullie lichtcreaties! Stuur jullie mooiste foto's door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. voor 3 januari en maak kans op een leuk cadeau.

Je kan ze ook zelf posten op sociale media met de hashtag #BrusselsLights.

Groetjes,

De Dienst Cultuur Evere

tlichtzien_A4_210x297mm_final.pdf

brief_ouders.docx

lettre_parents.docx